ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.01.2019 14:33:23 - Lívie

Důchodová reforma

Co se musí nechat, že jste snad jako jediný měli snahu řešit důchodovu reformu. Sice se vám to úplně nepovedlo, ale to by vás mohlo poučit, ne? Proč už jste se do toho nepustili znovu? Že je někdo v opozici přeci neznamená, že bude pasivní. Nebo věříte, že s nějakým rozumným návrhem přijde ANO nebo ČSSD? Ostatně ČSSD chce udělat z nepoviného spoření povinné. To jde? A co to řeší?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.01.2019 18:01:59 - Jaroslav Martinů
Ano, vážená paní Lívie, máte pravdu a rád s Vámi souhlasím. Velmi mě potěšilo, že na posledním klubu poslanců ODS na toto téma hovořil předseda klubu pan Zbyněk Stanjura, který oznámil, že toto téma by mělo být jednou ze stěžejných věcí našeho úsilí v letošním roce. Osobně se domnívám, že důchodová reforma je velké téma, které vyžaduje velmi poctivé a široké vyhodnocení všech souvisejících faktorů, jako např. výkon a možnosti české ekonomiky, demografický vývoj, stanovení věku pro odchod do důchodu, výši odvodů sociálního pojištění apod.

Děkuji za dotaz a jsem s pozdravem

Jaroslav Martinů