Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.03.2019 14:26:18 - jeptiška

Kam se ztratil majetek KSČ byl ukraden stejně jako majetek církvím?

Zajímalo by mě a možná i Vás, kam se ztratil majetek KSČ po převratu, byť bych si vzala za příklad nemovitosti, rekreační střediska doma i v zahraničí a další. Byl zabaven či rozkraden těmi co byli ve správnou dobu na správném místě a tací dnes hřímají o "ukradeném" majetku církvím?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.03.2019 18:04:58 - Jaroslav Doubrava

 Dobrý den. V podstatě jste na otázku odpověděla sama. Stále mám před očima kdysi velmi hezké středisko v Luhačovicích - Pozlovicích u přehrady, kde jsem byl před mnoha lety v lázních. Vykradené vše, co tam bylo, včetně radiátorů topení, vymlácená okna, objekt průhledný ze všech stran. Prostě objekt na likvidaci. A takových případů je nesčíslně. Ti mocní popřevratoví přece říkali, že zhasnuto musel být aby se rychle vytvořila vrstva bohatých a nejbohatších. Nemusím asi říkat, kam se sami zařadili. Vždyť Klausova amnestie hovoří sama za sebe.           Ukradený majetek církvím jste naprosto správně dala do uvozovek. Co nevlastnily nemohlo jim být ukradeno. To je druhá věc, kterou bývalému prezidentovi zazlívám, To, že ten zločinný zákon o jednu z největších zlodějen a zločinu na našem společném majetku nevrátil Sněmovně. Jsem přesvědčen, že kdyby to udělal, podruhé by to Sněmovna neschválila. O tomto, promiňte, svinstvu toho bylo napsáno a řečeno už mnoho, tak určitě nemohu říci nic nového. Děkuji za položení orázky a přeji příjemné dny. Jar. Doubrava