Ing. Miroslav Toman

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,09. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.03.2019 10:23:48 - Olinka

salmonela u masa

Nevzniká i špatným skaldováním masa? Co když problém vzniká až při přepravě? A jestli je pravda, že jsou tuny masa ještě někde u lidí v mrazáku. Neznačí to, že jste naprosto selhali? Že ten problém tu byl už dávno? A druhá stránka věci. Jsou podnikatelé, kteří levné á měně kvalitní maso z dovozu vyloženě poptávají a preferují. Proč myslíte? A nebylo by lepší, kdybychom to maso vůbec nedováželi?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.