Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.03.2019 12:03:32 - Damph

Němcová a Baxa

- ptal jsem se co říkáte na paní Němcovou, která chodí s panem Kalouskem na semináře, a na pana Baxu který hlasuje pro sňatky homosexuálů - jak může hodnotově konzervativně založený člověk takto hlasovat - proč nevyloučíte tyto dva členy kteří se chovají spíše jako politici TOP 09?
- ve Vašem rozhovoru jste odkazoval na ideovou konferenci Vaší strany - pan Fiala říkal že chce jít do středoprava - měníte s vyloučením Václava Klause svou orientaci, už nechcete být pravice ale raději středopravice? Paní Udženija nedávno řekla že stran které míří na městské liberální voliče (STAN, TOP09, Piráti, Hlas, Eso, ...) už je více než těchto voličů. Chcete zamířit tímto liberálním směrem?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.03.2019 14:18:20 - Miloš Vystrčil

Dobrý den. Nevšiml jsem si,. že by se paní poslankyně Němcová nebo pan poslance Baxa s ODS programově rozešli nebo dokonce podporovali kandidáty za jinou stranu proti kandidátovi za ODS. Samozřejmě vnímám, že máte jiný názor.

S tím, co říkal pan předseda Fiala na programové konferenci, souhlasím, jeho projev dle mého názoru dobře vystihl současný stav i potřebné budoucí směřování ODS.

Miloš Vystrčil