Mgr. Martin Kupka

  • ODS
  • ministr dopravy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.04.2019 9:43:51 - TomasKanada

Karlštejn znovu

Dobrý den, proč jste v předchozí odpovědi zamlčel, že v roce 2008 ještě před nástupem Ratha na kraj, jste organizoval Královský průvod za víc než 12 milionů korun? Za co jste to utratili? To byla taky kauza Promopro? Akorát teď s volebním týme Karla Schwarzenberga?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.04.2019 8:58:41 - Mgr. Martin Kupka
Vážený pane, 
to určitě nezamlčuji. Vyjádřil jsem se k tomu i ve své reakci na další otázky Parlamentních listů a pevně za tím stojím. Mám k dispozici i předávací protokol, kde jsou vyčísleny všechny odvedené služby. Podotýkám, že uzavření smlouvy předcházelo výběrové řízení, které navíc řádně administrovalo jiné oddělení. Byla to opravdu velká akce s rozsáhlou propagací. Průvod tvořilo 15 kočárů a desítky jezdců na koních a historických postav. Zapojili se také vyslanci hned z několika zahraničních partnerských regionů Středočeského kraje. Všude tam se dařilo šířit díky tomu pozvání do Středočeského kraje. Byla to opravdu výrazně rozsáhlejší akce, než její první ročník.


Martin Kupka