Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.05.2019 15:14:22 - JarBen

Angažovanost?

Přeji Vám příjemný den, pane inženýre. Obracím se na Vás již podruhé. Poprvé jste mě poučil, že Angličané litují Mnichova, v Iráku byly zbraně hromadného ničení (pravda, ale dříve ve válce s Iránem, nikoliv při invazi USA a spojenců), dále pak i o nutné solidaritě v kauze novičok a potřebě solidárního odvolání diplomatů RF z Česka, přičemž V. Británie a Rusko následně již optimalizovaly počty. Z toho jsem usoudil, že jste schopným, resp. všehoschopným politikem a udivuje mne, že nemáte vyšší postavení v politice. Přesto se často vyskytujete na stránkách PL i jiných médií. Můj dotaz je jednoduchý: tu "inzerci" si platíte či ji máte za minulé zásluhy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.05.2019 6:47:46 - Ing. Antonín Seďa
 Nevím o jaké inzerci mluvíte, ale co se týče mé medializace, tak to je v PL, kde si články zasílám sám a jinak na mých webových stránkách či sociálních sítích. Vše si dělám sám , takže mě nikdo nesponzoruje. Co se týče posledních informací v ČT kolem dotace pro spolek s Osvětiman, to je věcí reportérů. Měl jsem s nimi pouze jeden telefonický hovor, ve kterém jsem vysvětlil, že dotace pro spolek byla v pořádku. To, co se odehrálo poté, je věcí pana Mynáře a zástupců spolku Chřibák. Jinak jsem v minulosti měl korektní vztahy s médii a přes všechny výhrady k nim jsem se snažil vždy odpovídat na jejich dotazy. Proto zřejmě v PL dávají prostor pro vzájemnou spolupráci. Závěrem se chci ohradit proti vašemu tvrzení o všehoschopném politikovi. Tohle není pravda a na rozdíl od jiných politiků, jsem neměl za 15 let ve vrcholné funkci poslance žádný průšvih či kauzu. A na rozdíl od jiných politiků jsem stále držitelem oprávnění na stupeň přísně tajné. A to jsme měl v minulém období v poslanecké sněmovně pouze já.