Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.06.2019 18:12:41 - laco

Proč?

Hudebník a spisovatel Petr Štěpánek: "A sociální demokracie tím opět prokazuje pouze to, že nedělá vlastní politiku, ale naskakuje na různé kampaně naší kavárenské mediálně-kulturní fronty. Protože přece víte, že za Fajta začala bubnovat celá ta Pravda a Láska. Přitom je tragédie, že se vůbec Fajt tím generálním ředitelem v minulosti stal. To prostě byl totální omyl. Takže v tomto smyslu vlastně udělal pan Staněk dobrý skutek. A jeho vlastní strana ho za to popravuje. Tak co si o tom máme myslet?" Upřímně řečeno, taky nevím, co si mám o tom myslet. Jste schopen vysvětlit, proč ČSSD "likviduje" ministra vůči němuž nemá podstatných připomínek premiér vlády či prezident, ministra u něhož mnoho lidí oceňuje jeho postup vůči vedoucím pracovníkům podřízených organizací, kterým je neznámý výraz "péče řádného hospodáře"?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.07.2019 7:31:38 - Ing. Antonín Seďa
 Přiznám se, že jsem osobně také nepochopil, proč ČSSD odvolává ministra kultury. jediné možné vysvětlení byl silný mediální atak kulturní fronty před volbami do EP. Výsledek těchto voleb nakonec ukázal, že ani vstřícnost k této kulturní frontě nebyla nic platná. Mohu souhlasit, že sociální demokracie má problém v komunikaci s veřejností. Schází ji věrohodnost, taktika a strategie. Pokud ČSSD upřednostnila zájem svých voličů a vstoupila do vlády s ANO 2011, pak by měla vystupovat jako obhájce zaměstnanců, seniorů, rodin s dětmi a zdravotně postižených. To jsou ti, kteří v minulosti volili a podporovali sociální demokracii. Naskakovat na pražskou notu, jak říkám, se nám prozatím nikdy nevyplatilo a současné preference to pouze potvrzují. Já sám jsem na svoji kůži poznal, co je kulturní fronta schopna provést a jak může za pomocí spřátelených novinářů člověka poškodit v očích veřejnosti. Podle mého názoru nejde vůbec o nějakou tvůrčí nezávislost, ale jde pouze o závislost na veřejných financích. Prostě personální politika není taktéž doménou současné sociální demokracie, což mě osobně velmi mrzí. Pokud by tomu tak nebylo, pak by voličská podpora vypadala jinak.