genmjr. v. v. Ing. Hynek Blaško

  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.10.2019 13:45:58 - Anče Kuba tajnej

Po nejprotěžovanější záškolačce Gretě spílá europoslancům nejprotěžovanější pašeračka migrantů

Hra na zákony končí. Tak takhle umírá demokracie, za potlesku vestoje. Německá kapitánka lodi Sea Watch 3 Carola Rackete dostala podle zahraničních médií v minulém týdnu prostor ve výboru Evropského parlamentu pro občanské svobody, spravedlnost a vnitřní věci, kde europoslanci diskutovali o záchranných metodách ve Středozemním moři a rostoucí kriminalizaci členů neziskových organizací, aktivistů a dobrovolníků, kteří zachraňují lidi pokoušející se překonat Středozemní moře. Neměli by dostat v Europarlamentu slovo spíše nebozí šoféři, kterým se bez jejich vědomí dostali do kamiónů imigranti a kteří za to byli postiženi vězením?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.10.2019 11:12:36 - genmjr. v. v. Ing. Hynek Blaško
Neuvěřitelné se stává skutečností. Pašeračka lidí má v parlamentu prostor pro svoje kecy a obhajobu svého jednání. Nikdo z těch, kteří tam byli, jí neřekl, že za životy těch utopených je zodpovědná i ona, protože jim dává falešnou naději. Nikdo z těch, kteří tam byli, jí neřekl, že s jejím počínáním občané Itálie nesouhlasí a nesouhlasí s ní valná většina obyvatel evropských zemí, ale to je jí absolutně jedno. Ona přece zachraňuje. "Zachraňuje" nebohé migranty, ale já bych ji zavřel.