Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.09.2012 10:39:27 - Simon Rohl

andidaturu tohoto pána na prezidenta považuji za neskutečnou drzost.

Nedávno jsem na PL četl vaši kritiku ministra zahraničí. Za půl roku nás čeká přímá volba, v níž jej jedním z kandidátů. Jak se vlastně na jeho kandidaturu a kandidaturu ostatních díváte? A už víte, koho podpoříte? Já osobně se už v kandidátech přestávám orientovat a začínám mít strach, abysme nebyli v cizině se svým prezidentem nakonec pro ostudu

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.09.2012 8:15:16 - Jaroslav Doubrava
Vážený pane Rohle,především bych rád uvedl na pravou míru onen vulgární výraz v mém vyjádření. Řekl jsem, že s národem vydupává. Hlukem v prostředí redaktor špatně rozuměl a vznikl z toho onen výraz. Nyní k dotazu. Musím říci, že kandidaturu tohoto pána na prezidenta „naší“ (uvozovky proto, že v této republice už toho bylo rozkradeno a rozkrádání pokračuje, tolik, že se obávám toho, že nám už dlouho patřit nebude) republiky považuji za neskutečnou drzost. Myslím, že svým usínáním i na důležitých jednáních nám už udělal dost ostudy. Představa takového prezidenta mě vysloveně děsí. Myslím, že by si měl uvědomit svůj stav úměrný věku a odejít na odpočinek.

Ví se, že jsem podpořil kandidaturu Miloše Zemana. On má k tomu, koho bych v sídle Českých králů asi viděl nejraději. To ale neznamená, že kdyby mě přesvědčil o svých kvalitách někdo jiný, neměl by mou podporu. Zatím ale takového nevidím.

Ostudy o které píšete se obávám také. To proto, že jsem přesvědčen, že přímá volby nebyla dobře připravena a přinese řadu problémů. Ma to ostatně ukazuje řada odborníků. Doufám,vážený pane Rohle, že jsem Vám podal vyčerpávající odpověď na Váš dotaz, za který Vám děkuji. Přeji i Vám šťastnou ruku nejen při volbě prezidenta.