Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.11.2019 14:35:55 - Družice

Reaguji na Vaši poslední odpověď

Dobrý den, jaké průzkymu máte na mysli Vy? Třeba podle průzkumu Pamět národa, je většina lidí s polistopadovým vývojem nespkojena a nespokojen roste s věkem. Vy sice zmiňujete i věci, co se nepovedli, což jste po Rychetským asi další výjimka. Ale třeba vůbec nezmiňujete právě starší lidi, kteří živoří, nemají třeba ani na léky a nevypadá to, že by se situace měnila k lepšímu. Je velkou neznámou, kdestát vezme za 30 let na důchody. A co ti tisíce bezdomoců? Pan Rychtetský také mluvil o tom, jak zmizela střední třída nebo o tom, jak stát selhal v bytové politice (byl včera na v Partii na Primě). Nemyslíte, že někteří jsou právem zklamaní? Bohužel dost politiků těmito zklamanými a naštvanými lidmi opovrhuje, nebaví se s nimi a tak tu vznikají nové strany. Proč se víc nemluví o problémech, které je třeba řešit na místo toho, abychom pitvali, co bylo. Minulost je důležitá, nesmí se na ni zapomínat, ale není budoucnost ještě důležitější? Družinová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.11.2019 22:47:08 - Mgr. Daniel Herman
Nevím o tom, že by naši senioři živořili, jak píšete. O jakých tisících bezdomovců muvíte? ČR je naopak jednou z nejstabilnějších zemí světa. Spolu s Bavorskem máme nejnižší nezaměstnanost v celé EU, jsme 5. nejméně zadluženou zemí a 7. nejbezpečnější zemí světa.V každé společnosti je určitý počet lidí, kteří na tom nejsou ekonomicky dobře. Je třeba, aby sociální síť dobře fungovala, ale rozhodně to u nás nevypadá tak, jak píšete.Žijeme si naopak tak, jak jsme se nikdy neměli. A kdyby zde komunisté 40 let neplundrovali naše hospodářství, mohli jsme dnes být mezi 10 nejbohatšími zeměmi světa, tak jako tomu bylo před Druhou světovou válkou. Díky našemu členství v EU se tam ale Bohu díky postupně vracíme.