Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.11.2019 14:28:47 - Damph

Proč strana mění názor?

Kterým směrem se ubírá současná ODS? Ještě loni v hlasování o tom zda přijmeme děti z táborů v Řecku se většina poslanců ODS v hlasování č.140 odhlásila(další 2 se zdrželi hlasování) http://www.psp.cz/eknih/2017ps/stenprot/019schuz/s019230.htm#h142, nebyli tedy pro tento návrh. Kromě tohoto hlasování, proti byl tehdy i předseda Petr Fiala a první místopředsedkyně strany paní Udženija. A včera http://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw se skoro všichni poslanci ODS chtěli o přijímání dětí bavit. Jak se v tom mají voliči ODS vyznat, když jste nečitelní? Opravdu již strana zapomíná na konzervatismus a raději směřuje k liberální a promigrační TOP 09?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.12.2019 10:19:56 - Miloš Vystrčil

Dobrý den. Stále stejným směrem. Jsme proti přijímání migrantů, kteří neprojdou standardním azylovým řízením. To je vše. V současné době například přijímáme do ČR tisíce Ukrajinců, Srbů, …

Pokud bude přijetí tedy doprovázeno standardní azylovou procedurou, tak by měli mí v rámci azylového zákona všichni stejné podmínky. To je všechno.

Pak samozřejmě existují situace ohrožení na životě a na samotné existenci, na které mezinárodní právo také myslí. My jsem a věřím, že nadále budeme demokratickou zemí, která si snad ještě pamatuje život v nesvobodě a v případě některých i v ohrožení na životě a existenci.

Miloš Vystrčil