Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.12.2019 15:21:11 - Tomáš Sekera

Je "boj proti rasismu" jen podvod, jak zlikvidovat bílé národní státy?

1) Kdo odmítá přijímání migrantů, je nálepkován jako fašista, rasista, mediálně lynčován, vyhazován z práce atd. Prostě jasné totatitní praktiky. Výsledkem "boje proti rasismu" je cenzura, nesvoboda, nenávist a diskriminace lidí s jiným názorem.
2) Pokud na rase nezáleží, pak je jedno, zda v České republice budou žít Češi, černoši, Arabové nebo třeba Němci. Výsledek tohodle přístupu vidíme ve Švédsku, Francii, Anglii atd. Do 50 let budou domácí menšinou ve vlastní zemi.
3) Výsledkem pak bude nějaká horší verze Jugoslávie. Nakonec i Slováci vyhlásili vlastní stát, Němci se nám pokusili vyvraždit - jak bude asi vypadat soužití s černochy či Araby? Důsledkem "boje proti rasismu" bude národnostní válka
4) Je zjevné, že ty kampaně jsou směřovány pouze na bílé lidi a bílé státy. Myslíte si že jde o cílenou genocidu bělochů? A nazvat ji chytře "bojem proti rasismu". Děsivé, kolik lidí na to skáče a až fanaticky umlčuje bělochy, co si nechtějí nechat ukrást vlastní zemi.
Jaký je váš názor?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.12.2019 11:09:54 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,rasismus je třeba odmítat. Zároveň ale platí, že pokud má někdo boj proti rasismu jako záminku k nenávisti vůči vlastní zemi či vlastnímu národu, je to samozřejmě také špatně.S pozdravemTomáš Zdechovský