Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.09.2012 21:23:39 - novákk

Pro řešení tohoto,čím dál většího, problému je dobrá rada drahá

Dobrý den, četl jsem váš článek ,, Nečas nevidí realitu Afghánistánu“. Mohu se zeptat, jak byste hrozbu islámu (islamizace) řešil Vy? Nechal byste je, aby si situaci řešili sami? Nebudou pak ale hrozbou i pro ostatní státy jak mnozí tvrdí? A myslíte si, že je dobré vést kampaně, jako nyní například kampaň proti ,,divochům", kdy cestující v New Yorku uvidí na reklamních poutačích nápis: "V každé válce mezi civilizovaným člověkem a divochem podporujte civilizovaného člověka. Podporujte Izrael. Poražte džihád."? Ač jde o Ameriku i ostatní státy se vměšují do tamější politiky, včetně ČR. Děkuji KN

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.09.2012 10:07:37 - Jaroslav Doubrava
Víte,vážený pane Nováku, obávám se, že pro řešení tohoto,čím dál většího, problému je dobrá rada drahá. Myslím, že správnou cestu ukázal předseda vlády Austrálie Kevin Rudd. "Přistěhovalci,ne Australané se musí přizpůsobit. Přijměte to,nebo odejděte..."(nemáte li text, rád Vám jej poskytnu). Podívejte se, co se děje ve Francii,podívejte se na fotografie islámistů z Anglie. Transparenty nad jejich hlavami mluví za vše. Např. "Zabít všechny,kteří uráží Islám, Evropa bude platit, Už to začalo, vaše vyhlazení je na programu atd." Co by se asi stalo s našimi ženami a dívkami, které by v jejich zemi chodily a chovaly se tak, jako jsou zvyklé tady,doma? Tak proč netrvat na stejném u nás? Ale to je přece jen "trochu" o něčem jiném. Ne moc, ale přece. Afganistánu nepomohli Sověti, protože Afgánce krátkozrace vyzbrojovali a cvičili proti nim Američané. Ti jsou teď překvapeni, že jimi vyzbrojené a vycvičené hordy postupně vytlačují je i všechny, kdo se jim snaží zalíbit, včetně našich vojáků. Jestliže se zvítězit nepodařilo takovým gigantům, může se to podařit jen domácím silám, budou li o to stát. A mám tu další pochybnost. Budou o to stát po té, kdy jim Americké bomby vyvraždily blízké, vyvraždily rodiny, ženy děti atd.? Myslím, že největší silou tamních hord je znalost domácího prostředí. Proto mám za to, že by osvobodit svou zemi mohli jen místní.
Doufám, že jsem alespoň trochu na Vaší otázku odpověděl. Zdravím Vás a přeji příjemné dny. Jaroslav Doubrava