MUDr. Vladimír Dryml

Prezident svazu Senioři České republiky
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.09.2012 9:17:39 - Valentin Kusák

odpověď na dotaz

Pane Dryml. Děkuji za Vaši odpověd na moji otázku, že jste měl prodat nemocnici Vrchlabí za 160 miliónů Kč, přičemž její hodnota byla 40 miliónů Kč (kraj si dle Vás nechal neoprávněně udělat znalecký posudek). Píšete, že jste nemocnici nemohl prodat, protože jste nebyl ani nejste majitelem nemocnici. Budu Vám velmi oponovat - 1. nejste majitelem, ale byl jste ředitelem nemocnice a zároven v té chvíli náměstkem hejtmana...., 2.kraj si nechal udělat posudek na 40 miliónů Kč proto, že vy (Vy a majitel) jste chtěli 160 miliónů Kč.3. V té době(možná i dnes) jste měl obrovskou komulaci placených funkcí - senátor + náměstek hejtmana + ředitel nemocnice + zastupitel na kraji + různé společnosti. Psal jsem v dotazu i větu, kterou jste pronesl a kterou zaznamenala médie. Řekl jste "...krást je normální a může se, jen se musí něco nechat těm dole..". Na toto jste mi neodpověděl. Valentin Kusák, předseda

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.09.2012 8:10:54 - MUDr. Vladimír Dryml
Vážený pane,pokud si myslíte,že nemocnice měla a má cenu 40 milionů Kč,tak opravdu,ale opravdu nemá cenu Vám něco vysvětlovat.O tom,že jsem měl podanou výpověď v nemocnici,protože skutečně nejde vykonávat funkci senátora,ředitele nemocnice a především vicehejtmana pro zdravotnictví asi také nevíte.Právě vzhledem ke střetu zájmů.Soustřeďte se s kritikou na současného hejtmana ,který chce být navíc senátorem a ještě řídit zdravotnictví,kterému prý rozumí lépe,než já.To se asi naučil v textilce v Broumově.Já svoji práci zvládám i když jsem nepracoval jako mistr mokré výroby a odborář v textilce a pokud mi závidíte,tak jděte do voleb a zkuste to taky.Pak kritizujte.
Poslechněte si pozorně vystříhaný a nelegálně nahraný rozhovor člověka,který se vydával za policistu a sám mne vyhledal!!!To, co tvrdíte není pravda.Naopak jsem požadoval provést audity a kontoly,protože jsem měl poznatky,že se ve zdravotnickém holdingu kraje,výstavbě v zoně Solnice a ve Správě a údržbě silnic kraje velmi pravděpodobně hrozně krade a plýtvá s penězi.Proto jsem jasně řekl při rozhovoru o korupci,,že když už kradou,tak alespoń by mělo něco zůstat pro lidi.Byla to krajská ČSSD s hejtmanem Francem a p.Orgoníkovou ,která zastavila audity a dodnes kryjí machinace v zoně Solnice i jinde .Své poznatky jsem opakovaně předával policii ČR,která dodnes vyšetřuje.Není asi náhoda,že to trvá tak dlouho a bývalý krajský ředitel policie je nejlepší přítel pana hejtmana France.Existuje i svědectví bývalého spolupracovníka paní poslankyně Orgoníkové,že celá akce byla pečlivě připravena proti mně ve spolupráci s jistými redaktory MFDnes,Tvrdíkem a jejich podivnými spolupracovníky,kteří se vydávali za policisty\ a nabízeli mi pomoc při boji proti korupci v kraji s cílem mne diskreditovat.Ślo o jasnou policejně novinářskou provokaci s cílem mne politicky zničit a dozvědět se ,co vím o korupci v Královehradeckém kraji.Na moje trestní oznámení státní zastupitelství odpovědělo,že jako politik si musím nechat líbit od novinářů i nepravdy,protože jsem veřejný činitel.Spravedlnost a právo je opravdu někdy zvláštní v naší zemi.Mimochodem,podivný novinář Kroupa nikdy nepředložil jediný důkaz pro své lživé tvrzení,že jsem si najal detektivní agenturu na poslankyni Orgoníkovou .Možná,že opak byl pravdou a můžeme se dočkat ještě mnohých překvapení,až někteří nyní vazebně stíhaní promluví .

S pozdravem senátor MUDr.Dryml