RNDr. Alexandr Vondra

  • ODS
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.09.2012 19:28:29 - Rostislav Vašečka

Pan Vondra

Pane Vondro,
záměrně nepoužívám oslovení vážený.Nevěřím vlastním očím co vše jste ještě schopen udělat i když již jsem zažil Váš televizní výstup,kde jste při debatě s opozičním poslancem vybuchl a doslova jste jej poprskal nenávistí.Přesto vše jste mne dnes již poněkolikáté překvapil,jak moc máte ohebnou páteř.Na Vašem místě by po provalení kauzy Promopro každý zalezl co nejdále od tisku a všech médií,ale to Vy ne.Společně s Vašimi stejně charakterními kolegy (chemik a spol.) jste v tichosti a za použití senzačního odhalení MUDr. Ratha a jeho sedmi milionů zametli pod koberec Vaši kauzu kde šlo o stovky milionů a Vy jste neměl ani tu čest,když se vše provalilo,abyste odešel alespoň z ministerského křesla,Vy nemáte ani tolik cti,abyste národu již nelezl na oči,když už jste dokázali tuhle zlodějinu zamést do ztracena.Je to naprosto mimo chápání každého normálního občana a Vy si myslíte,že jsme úplní tutani a znovu Vás budeme volit??No doufám,že tak naivní nejste i když v poslední době sleduji,že jste se všichni vžili do role spasitelů národa a jedině Vy pomůžete naší drahé vlasti apod. Bohužel ani Vy ani chemik si neuvědomujete,že více než 90% národa Vás má plné zuby a úplně jste se svým počínáním během posledních dvou let zlikvidovali.Řekl bych,že ODSouzení,STOP 09 a ta hrstka podplacených poslanců - LIDEM si v této zemi už ani neškrtnete a já potom co odejdete do politického důchodu i když raději bych byl kdyby Vám spočítali Vaše zakázky nezávislé soudy,což se samozřejmě může stát jedině až odejdete,protože teď se o nezávislé justici a spravedlivém vyšetřování rozhodně hovořit nedá,kdyby tomu tak bylo seděl byste teď ve vazební věznici,já si potom konečně oddychnu,že nemusím kokat na Vaše bezcharakterní obličeje,jak se smějí všem občanům této země do tváře.
S pozdravem a přáním,že brzy skončíte v politickém dění Rostislav. Příjmení pro jistotu nepíšu,nerad bych měl Kubiceho v zádech,protože tak Vy dnes pracujete,tak jako ti proti kterým jste bojovali.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.