MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.09.2012 9:21:57 - R.Steiner

odpověď na dotaz

Vážený pane Doktore, před nějakou dobou jsem četl v Myslivosti rozhovor s Vámi. Chtěl bych se Vás proto zeptat, jak se díváte jakožto myslivec a zároveň politik strany, která vychází z křesťanských základů na kauzu pronájmu části prostor pojišťovny Halali za hampejz velmi pokleslé úrovně (http://zpravy.idnes.cz/myslivci-se-boji-erotiky-v-sidle-jednoty-v-praze-ful-/domaci.aspx). Je možné být členem ČMMJ (nelze oddělit členství v ČMMJ a pojištění u Halali) a zároveň být věřícím člověkem? Děkuji předem za Vaši odpověď. R. Steiner

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.09.2012 10:29:28 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
Hospodaření Halali a nákup nemovitosti ČMMJ v minulosti nepovažuji za úplně šťastné kroky. Kauzu jsem zaznamenal, pronájem je opravdu postavený na hlavu a věřím, že k němu nakonec nedojde. Nemohu to však nijak ovlivnit, je třeba se obrátit s dotazem na politika ČSSD , Jaroslava Palase, který je předsedou ČMMJ.