Mgr. Petr Gazdík

  • STAN
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.04.2020 13:49:25 - Princ

chytrá karanténa

Jak velkou naději vkládáte do chytré karantény? Myslíte, že se lidé nechají dobrovolně sledovat? Teď byla testována. Kolik lidí se do ní přihlásilo? A k té komisi, co kvůli ní navrhujete. Ta by k osobním datům lidí měla přístup? Vím, že k systému máte sami dotazy – podle mě zajímavé. Až vám někdo odpovědný odpoví, zveřejníte to? Je to smutné, ale s lidmi se politici baví až v poslední řadě.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.04.2020 10:57:19 - Mgr. Petr Gazdík
My chceme, aby komise měla přehled, jak data putují, kdo k nim má přístup a s jakou prověrkou. Všechna data jsou zneužitelná a už teď si někdy připadám jako nahý v trní. Komise sama by podle mého názoru neměla mít přístup k samotným datům, ale šlapat na paty těm, kdo je uvidí a při průšvizích je hnát k zodpovědnosti. A výstupy komise by samozřejmě měly být veřejné, jinak by kontrolní orgán neměl význam. Bezpečí lidí je důležité, ale kvůli němu se nesmíme stát rybami v akváriu, které si po libosti prohlíží Velký bratr.