Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.04.2020 15:17:07 - Majrika

Je podle vás nouzový stav a ta tvrdá omezení stále nutný?

Říká se o vás, že jste ochranitel spotřebitelů. jste i po rozhodnutí soudu proto dál omezovat všechno a všechny? Strašili jste, jak se Velionoce negativně projeví na počtu nakažených, což se taky nepotvrdilo. Nemyslíte, že je načase se vrátit k normálu a chránit třeba jen rizikové osoby? Ale proč hromadně omezování a zákazy? Vždyť to ničí nejen ekonomiku, ale i psychiku lidí. Někteří už více jak měsíc neviděli své rodiny

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.05.2020 13:42:57 - Ing. Patrik Nacher
Dobrý den,

děkuji Vám za dotaz. Na klubu jsem opakovaně vystoupil k tématu prodlužování nouzového stavu. Nejsem zastáncem prodlužování. Lidé nouzový stav vnímají jako zcela něco mimořádného, co se u nás za posledních třicet let nestalo. V případě prodloužení může dojít k obavám lidí. Strach lidí může zhoršit ekonomiku, jak o tom píšete. Byl bych rád, kdybychom se mohli co nejdříve opatrně vrátit do normálu. Na hlasování jsem nebyl přítomen, protože Sněmovna zasedala v polovičním počtu, proto jsem nemohl vyjádřit svůj názor.

Patrik Nacher