MUDr. Vladimír Dryml

Prezident svazu Senioři České republiky
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.09.2012 18:16:52 - Valentin Kusák

Vaše informace jsou hodné radia Jerevan

V TV i v odpovědích zde na PL jste napadl pana hejtmana France , že má vzdělání z "mokré výroby v textilce". Prosákla ale již dříve pravda, že své doktorské atestace jste získal na klinice v Německu obdobné sojí odborností Právům v Plzni. Co si myslíte o DR. Cvachovi, pane DRyml? Valentin Kusák, předseda Antimešita o.s.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.10.2012 9:14:58 - MUDr. Vladimír Dryml
Vážený pane Kusáku, nebo kdo se skrýváte za tím jménem.Vaše informace jsou hodné radia Jerevan.Mistr mokré výroby je poslední zaměstnání hejtmana France a odkazuji Vás na jeho web stránky.Nevím,co je špatného na jeho profesi,možná jen to,že asi možná trochu rozumí barvení látek,ale rozhodně ne zdravotnictví nebo dopravě.Já jsem dálkově nestudoval,jako hejtman při placené odborářské činnosti v Německu ,jak tvrdíte.Na lékaře se dálkově nestuduje ani v ČR,ani v Německu.Jinak Animešita o.s. dostává každý rok slušné peníze od rady kraje na čele s hejtmanem Francem a tak se nedivím,že Antimešita o.s.,které vedete ,tak hájí nejméně populárního hejtmana,který tak zadlužil kraj a bohatě dotuje občanské sdružení,kde jste předsedou a které má tak blízko k paní Orgoníkové.S pozdravem senátor Dryml
S pozdravem senátor Dryml