MUDr. Vladimír Dryml

Prezident svazu Senioři České republiky
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.10.2012 16:53:51 - michal hrášek

odpověď na dotaz

Četl jsem jednu z vašich odpovědí týkajících se posudku v souvislosti s kauzou Parkanové. Mohu se zeptat, zda posudek svědčí o její vině či nevině? A nač u politiků čekáte. Byl jste zvolen sám za sebe, aby jste svůj mandát vykonál dle svého nejlepšího svědomí a vědomí. Nač tedy čekáte, až vám dají politici se zveřejněním požehnání?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.10.2012 9:02:00 - MUDr. Vladimír Dryml
Vážený pane Hrášku,
problém je v tom,že ani odborníci se nemohou dodnes dohodnout ,zda nákupy byly nebo nebyly pro armádu výhodné nebo nevýhodné.
Další problém je v otázce právní a pak jsou zde další utajované skutečnosti,které nelze zveřejnit .Jde totiž o nákup vojenského materiálu a technické parametry,které podléhají zvláštnímu režimu utajení.To jsou závažné problémy a ani politik nemůže zveřejńovat vše,aby nebyly ohroženy zájmy státu.I mne samotného překvapili někteří odborníci a názory části armády na celý obchod s letadly CASA.Jde zejména o skutečnost,proč se tak mnoho měnily některé technické parametry u letadel CASA dle dodatečných požadavků armády v celém průběhu obchodu a proč nebyly tyto požadavky uplatńovány a realizovány na samém začátku obchodu.Výsledkem jsou potom problémy s konečnou cenou letadel po dodatečně požadovaných úpravách.Problém je i se servisními službami a také samozřejmě s jejich cenou. 
S pozdravem senátor Dryml