Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.07.2020 11:59:19 - Damph

Proč ČSSD ohrožuje bezpečnost ČR?

1) Když pan Hamáček nechce přijmout 50 afghánských a pákistánských migrantů z Řecka s tím že představují bezpečnostní riziko tak proč sem ČSSD přijímá jiné migranty z těchto zemí - ti už bezpečnostní riziko nepředstavují?
2) V článku, na který jsem odkazoval, je že zde VZNIKAJÍ tajné muslimské modlitebny - čili ne nějaká ojedinělá událost ale že k tomu docházi soustavně - proč zrovna teď - protože zde přijímáte tisíce muslimů ročně - proto vznikají a počet těchto tajných modliteben se takto bude samozřejmě zvyšovat. Takže zcela logicky se bude riziko islámského teroru u nás každým rokem zvyšovat když zde vznikají nové modlitebny. To se Vám zdá v pořádku?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.07.2020 12:15:57 - Ing. Antonín Seďa
 Ad1) Kde berete informace, že sem přichází tisíce muslimů ročně. To je lež. Podle oficiálních statistik k nám přijdou na zákjladě legálních žádostí maximálně stovky lidí z muslimských zemí, kteří si u nás žádají o azyl. nepltel bych legální a ilegální migraci. U těch, kteří jsou u nás v řízení o azyl jsou lidé, kteří jsou ve své zemi pronásledováni nebo kterým hrozí stíhání či smrtAd2) Opět, BIS a orgány činné v trestním řízení kontrolují vznik "tajných" muslimských motliteben, pokud ovšem vznikají. Sám vím, že oficiální motlitebny (mešity) vznikají na základě povolení úřadů, což je ovšem jiný případ. Vůbec nerozumím vašemu spojení, muslim = automaticky terorista. Pokud vím, tak jediným teroristou v zemi byl pan Balda a ten muslimem nebyl. Jinak lze obecně říci, že k zajištění obrany a bezpečnosti si občané platí ze svých daní bezpečnostní složky a armádu a ty v součinnosti se zpravodajci hlídají ostražitě naši bezpečnost. Já mám důvěru v tyto složky státu, zajišťující bezpečnost a osobně nebudu zvyšovat strach a napětí v naší společnosti.