Pavel Novotný, DiS.

Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • Praha-Řeporyje
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.08.2020 11:46:52 - brain

prezident

Dobrý den, podle mě můžete být dobrý starosta, protože si neberete servítky. Ale kdybyste byl prezident, tak to by podle mě bylo z bláta do louže. Zemana jsem nevolil, ale váš vulgární slovník předčí i Zemanův a podle mě by neměl prezident mluvit vulgárně a urážet jiné. Povznést se nad své protivníky, to je podle mě umění - případně je s noblesou usadit. Souhlasím s Vámi, že Němcová by byla fajn, ale teď už jí podlemě ujel vlak. Ale co mě zarazilo, že podporujete Drahoše. Nemyslíte, že je absolutně bez názoru a taková ,,konzerva". Jsme malá země a pokud se máme prosadit, potřebujeme silného prezidenta. Podle mě by bylo super, kdyby znovu kandidoval Franz. Co vy na to?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.09.2020 18:44:03 - Pavel Novotný, DiS.
 Dobrý den, Vladimír Franz je kamarád a upřímně si jím uplně jist nejsem, lepší by možná byli Miloš Vystrči, Mirka Němcová, nebo Pavel Novotný, ale proč ne. Lepší než Zeman bude i vrtačka s příklepem vytržená ze zástrčky