Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.10.2020 9:59:05 - Padeset

ČSSD

Myslíte si stále, že spolupráce s ANO je pro ČSSD přínosem? A jak jste to myslel s tím odchodem? To jakože byste ČSSD opustil a přešel jinam? A opravdu je moderní program to, co by ČSSD zachránilo? Co kdyby se naopak vrátila ke svým kořenům? A co obměnit lídry-kandidáty? Podle mě je problém v tom, že řada politiků, kteří jsou zvoleni hodně rychle ztratí ponětí o reálném světě a problémech, které lidé musí denně řešit a mám pocit, že je to moc ani nezajímá.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.10.2020 18:15:03 - Ing. Antonín Seďa
 Ne. můj odchod z ČSSD opravdu neplánuji. Já jsem hlasoval ve vnitrostranickém referendu proti vstupu do vlády s ANO 2011, protože jsem měl osobní zkušenost s vládnutím i politikou tohoto hnutí. Odchodem jsem tedyyslel odchod z vlády, ale to v současné době již nepřipadá v úvahu. Opět by se to obrátilo proti sociální demokracii. Moderní program není odklon od kořenů, právě naopak. Moderní je v tom, že řeší aktuální problémy občanů. Ale ty skutečné a ne ty, které lobbisté prosazují, aby zakryly problémy doby. Připomenu nízké mzdy a penze, nedostatek dostupného bydlení, exekuce pod stát, kvalitní a dostupné veřejné služby, snížení adinistrativy a byrokracie a tak bych mohl pokračovat. Ale jinak souhasím, že řadě pollítiků vleze vrcholová politika do hlavy, že zapomenou nejen na své sliby, ale zároveň ztratí ponětí o realitě běžných občanů. Ono je sice dobré podporovat vzdělabost nladé generace, ale když člověk vidí ty nemocné lidi, tak pro mne je zarážející, že nejdou větší investice, zejména v této koronavirové době, do zdravotní či sociální péče. Tady je třeba reagovat, protože negativní demgrafický vývoj je neúprosný. Poblém je také v tom, že lidé nechodí k volbám a málo kontrolují ty, kterým dali svoji důvěru.