Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.10.2020 12:22:35 - poslednizhasne

Dobrý den, pane Šeda

Dnes jsem četl váš článek a naprosto souhlasím se vším co jste napsal i s tím,že jste neměli jit s ANO do vlády ,za to by měl maturant toužící po moci odstoupit z čela ČSSD! Pán Hanáček se vymlouval,že kdyby nešel do vlády s Babiše ČSSD by nebyla vidět a zanikla by. Bud lže nebo je naprosto hloupý . Babiš by měl dvě varianty jit s SPD což by mu Brusel ani Německo nedovolilo,proto se jeví spíš to ,že by šel opět škemrat za ODS a Piráty a pak by se děli věci najednou by duchodci nebyli Babišovou prioritou a dělal by pravicovou politiku a na tom by těžila ČSSD a ne málo ,souhlasíte? J.K

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.10.2020 18:19:51 - Ing. Antonín Seďa
 No ještě by byla jedna varianta a to nové volby. A tady panovala obava, že v tomto případě by ANO 2011 ještě posílilo. JInak na svém názoru bic neměním, nicméně v současné době odchod z vlády by ČSSD ještě více poškodil. JInakj já se jmenuji Seďa a předseda sociáoních denokratů je Honza Hamáček. Ale to pouze na upřesnění. Já jsem na komolení mého příjmení, které není běžné, zvyklý od střední školy. Ale jinak souhlasím, že pokud by vznkla v roce 2017 pravicová vláda, pak by ČSSD mohla tuto vládu kritizovat zleva a mohla by se tak zviditelnit vůči ANO 2011, které si úspěchy sociálních demokratů od roku 2013 přivlastňuje.