prof. MUDr. Věra Adámková, CSc.

  • BPP
  • Hlavní město Praha
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.10.2020 9:54:15 - kachna-na

plán

Dobrý den, existuje nějaký dlouhodobý plán, jak bude vláda postupovat? Takhle jsou lidé naštvaní, protože se vše mění ze dne na den a na neurčito. A jestli nepomůžou ani současná opatření, co bude následovat? Jde vůbec společnost ještě víc omezit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.10.2020 20:40:42 - prof. MUDr. Věra Adámková, CSc.
 Dobrý  den, doporučená  opatření proti šíření  COVID 19 jsou koncipována  podle statistických údajů, které se  hodnotí  denně. Naprosto chápu  "nenaloženost" , která se u mnohých občanů projevuje, ale  jednoduché řešení, aby bylo  komfortní,  nezasáhlo  do způsobu života a bylo účinné, není. My sami můžeme  udělat hodně: velmi  jednoduchá  opatření, která  se  musí dodržovat , alespoň několik týdnů - zakrytí nosu  a úst, omezení kontaktů, mytí rukou, rozestupy mezi lidmi. Tato opatření  pomohou. Nikdo ( na světě) není  schopen , podle žádných analýz, nyní  říci, přesně, jak se bude nemoc /virus chovat dále. Vycházíme z validních dat, která máme  zatím k dispozici a víme, že tato jednoduchá  opatření  jsou  účinná. Virus  v populaci je a je třeba se bránit tak,  abychom mohli  stále  poskytovat potřebnou  péči těm, co jí potřebují, což se v naší  republice děje.