Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.11.2020 17:53:08 - laco

Vy tomu rozumíte?

Z Facebooku: "Ve Francii je občanská válka na spadnutí, džihád je na denním pořádku. Ohledně migrace se něco nepovedlo... A Hamáček v ČR staví čtyři integrační centra za 95 milionů pro migranty. Rozumíte tomu?" Přiznám se, že já ne. A Vy, coby spolustraník ministra vnitra a zároveň i předsedy ČSSD, Vy tomu rozumíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.11.2020 9:30:44 - Ing. Antonín Seďa
 OPravdu nevím, zda ČR staví čtyři integrační centra za 95milionů korun. Pokud ano, tak to musejí být centra pro ty, kteří si legálně požádají o azyl a dle našich platných zákonů jde o detenční zařízení. Což si myslím, že je dobře z důvodu bezpečnosti našich občanů. Zřejmě se očekávají další vlny imigrantů.Co se týče teroristických útoků , a to nejen ve Francii, ale i ve Vídni, jde o to, že Islámský stát se sice podařilo zlikvidovat, nicméně jeho ideologie se šíří dále po sociálních sítích či pomocí radikálních imámů. Pokud se podíváme na věk teroristů, jsou to povětšinu mladí lidé, nedlouho přistěhovalí a proto jsou snadno ovlivnitelní. To ovšem neznamená, že tyto násilnosti a vraždy budeme dávat do rovnítka s islámem, jako náboženstvím.V koránu. Drtivá většina muslimů jsou mírumilovní vyznavači tohoto náboženství a pouze úzká menšina podporuje džihád, jako boj proti nevěřícím. Problémem každé ideologie je její zvrácenost, můžeme si vzpomenout na nacismus a nepřátelství vůči Židům, můžeme si vzpomenout na násilí v Belfastu mezi katolíky a protestanty apod. Vždy tatoideologie sloužila k politickým účelům a k prosazování zájmů. Pokud se mě ptáte, zda tomu rozumím, tak ano. Ale rozhodně nemůžete dávat do souvislosti terorismus a teroristické útoky s rozšiřováním míst v detenčních táborech. Terorismus zabíjí nevinné osoby a formou strachu usiluje o snížení bezpečnosti občanů. Namísto výstavby detenčních zařízení, které naopak slouží k oddělení migrantů od populace a tím zvyšuje bezpečnost občanů. Tak to vidím já a jsme přesvědčen, že mám pravdu.