Ing. Klára Dostálová

  • BPP
  • Královéhradecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.12.2020 14:47:16 - Eva Světlíková

Kdo s takovou směšnou částkou přišel?

Dobrý den, nemyslíte, že kompenzace 100-300 Kč za pokoj je výsměch? Fakt myslíte, že se ceny pokojů takto pohybují? A proč není možné, aby se lidé ubytovali, třeba i za předpokladu, že budou uzavřeny restaurace/bary? Pokoje se dají dezinfikovat, lidé jsou zde uzavření. Nevím o tom, že by se třeba nějak shromažďovali na chodbě. Proč jste ubytování zakázali úplně?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.03.2021 14:15:00 - Ing. Klára Dostálová
Dobrý den, Evo, děkuji za Váš dotaz o omlouvám se, že reaguji takto pozdě. Chápu Vaši frustraci, všem nám jde ale o to samé – aby se svět zase vrátil do normálu, podnikatelé přežili s co možná nejmenšími šrámy a mohli zase začít podnikat. V rámci možností rozpočtu děláme maximum. I tak stále od opozice slyšíme, že jsme stát neúnosně zadlužili. Smyslem všech omezujících opatření je snížit kontakt lidí na minimum, aby se virus nešířil tak, že by zkolabovaly naše nemocnice. Bohužel se postupně ukazovalo, že přijímaná omezení nestačí a bylo nutné je zpřísňovat. Omezení jsme se vždy snažily kompenzovat záchrannými programy. Pokud byste s nějakým naším programem potřebovala poradit nebo pomoci, prosím ozvěte. Přeji Vám hodně sil a zdraví KD