JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.03.2021 9:28:58 - netupoň

Schvalovací procesy vakcín

Vážený pane poslanče, jaký je Váš názor na skutečnost, že EK uzavřela smlouvy o dodávkách anticovidových vakcín a tyto jsou do ČR i jinam dodávány s velkými zpožděními? Myslíte si, že je či není vůle unijních resp. národních schvalovacích úřadů schvalovat čínský či ruský vakcinační prostředek? Myslíte či jste přesvědčen, že věc je zpolitizovaná? Co je pro Vás více : zdraví a život obyvatel ČR nebo boj pana Navalného za demokracii v Rusku? Myslíte si, že ministr zahraničí ČR Petříček může úspěšně komunikovat o těchto věcech s RF či ČLR?
Děkuji za odpovědi a jsem s pozdravy
JUDr. Jiří Řehák

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.03.2021 11:50:38 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,pro mě je na prvním místě život a zdraví. Proto jsem nespokojen a veřejně kritizuji politiku vlády, jmenovitě ministerstva zahraničí a ministerstva zdravotnictví. Je faktem, že část populace má zájem o ruské vakcíny a nevidím důvod proč by ČR nemohla očkovat ruskou vakcínou. Jediným důvodem pro její odmítání je politika a obava, že pokud by tato vakcína byla úspěšná, tak by se zvýšilo pozitivní vnímání Ruska v Evropě, jak se to třeba stalo v Itálii. Pro Petříčka a další politiky je život a zdravi až na druhém místě. Věřte, že já i KSČM děláme maximum, aby se to změnilo.