Leo Luzar

  • Ostrava-Jih
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.03.2021 12:45:08 - mochito

Jen díky KSČM prošel vládě největší schodek v historii země!

Zdůvodňovala ho pomocí těm, co postihla koronavirová krize. Z médií se ale dozvídáme (a potvrzujete aktuální situace), že jste z půl biliónového schodku na přímou pomoc podnikatelům vyčlenila jen 7% z této částky!!! Proč tak málo a co bude se zbytkem?! Navíc podle všeho se má podpora neustále snižovat a brzy by měla skončit úplně. To jako fakt? Budete po tom pátrat? A jak jste spokojení s tím, jak vláda nakládá s financemi? A přijde vám, že lidem pomáhá nyní dost?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.03.2021 21:35:36 - Leo Luzar
 Jen bych rád upozornil, že sekeru do rozpočtu ČR nezasekla KSČM, ale ANO2011 a právě strany hlásící se k pravici a to ODS a SPD svou podporou  zrušení superhrubé mzdy, nyní když rozpočet krvácí. Podporu by měli dostat všichni lidé, kteří si ji zaslouží. Ale ne ti, kteří za dobu svého podnikání neodváděli řádně daně, podváděli s takzvanou optimalizací a vyváděli zisky do zahraničí. To je můj názor i názor KSČM. Bohužel zrušením EET nám nyní chybí jednoduchý nástroj k zjištění kdo si podporu opravdu zaslouží. S pozdravem Leo Luzar