Ing. Jan Zahradil

Řekněme NE evropské federaci!
  • ODS
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.10.2012 10:58:25 - Bela

Za mnou není žádná aféra

Vy jste se také někdy zamyslel? Ale nějak vám to nemyslí! Přemýšlíte jen nad tím, jak pošpinit občany, kteří mají jiný názor jak vy! To, že někteří občané, kteří vám věřili zjistili, že v ODS jsou darebáci, kteří rozkradli tuto zemi! Proto vás nevolili a raději zůstali doma! Udělejte si pořádek před vlastním prahem a potom kritizujte jiné!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.01.2013 16:16:52 - Ing. Jan Zahradil

Dobrý den Belo,

Opravdu nevím jestli máte zájem o dialog, nebo si jen potřebujete ulevit. Nicméně bych Vám rád sdělil, že osobně nemám žádnou aféru, nikdy jsem nic neukradl, nezprivatizoval ani neprovozuji podivnou firmu na projekty z evropských dotací. Svědomí mám čisté. Pokud jde o některé jiné členy, tak samozřejmě nemám radost, že si nedokázali uchovat stejnou osobní integritu a také jsem to několikrát, občas i velmi expresivně, vyjádřil. Nicméně ODS je strana která má přes 25 tisíc členů, doufám že na všechny neuplatňujete princip kolektivní vinny.