Bc. Jan Pošvář

  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.04.2021 7:12:41 - kapsicin

Chceš do muzea ? Bez aplikace nemůžeš.

Dobrý den.Co si myslíte o tom,že vláda plánuje další sledování občanů pomocí aplikace na bezinfekčtnost ? Není toto už za hranou ? Nemáš aplikaci tak žádný nákup,žádné kino,žádná hospoda. Další dotaz se týká voleb. Jste pro předčasné volby ? Přeji hezký den. M.O.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.04.2021 15:34:31 - Bc. Jan Pošvář

Dobrý den,


nechceme, aby se díky vládou plánovanému sledování vytvářeli občané druhé kategorie. Musí existovat vedle online řešení i offline verze, které navíc nezvýhodňuje očkované od těch, kteří jsou otestovaní negativně. Podobné požadavky máme i na tzv. covidové pasy.

O ukončení menšinové vlády Andreje Babiše jednáme. Pokusíme se vyvolat předčasné volby hned poté, co bude schválen volební zákon. Podle nás je varianta předčasných voleb jediná správná, protože umožní voličům znovu rozdat politické karty, aniž by došlo k posílení vlivu Hradu. Premiér tuto variantu již odmítl. Pokračujeme v jednání s opozicí a požádali jsme i o schůzku s prezidentem.“


S pozdravem


Jan Pošvář