Jakub Janda

  • ODS
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,49. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.04.2021 13:02:23 - Zuzka Michálková

Testy

Co říkáte na to, že vláda chce sice rozvolňovat, ale když budete chtít služeb využít, musíte si zaplatit drahý test? Já vůbec nechápu, proč nestačí ten z práce nebo samotest? Budete po vládě chtít vysvětlení? Já bych ho ráda znala, ale pochybuji, že mi někdo z vláda odpoví

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.07.2021 10:50:02 - Jakub Janda
 Dobrý den,
musím říct, že i mně přijde neustálé testování antigenním či PCR testem jako nesmyslné v této době, kdy máme denně přírůstek pouze několika stovek nakažených. Ovšem nevadilo by mi, kdyby taková praxe fungovala již před rokem, kdy by se nemusely donekonečna zakazovat různé služby. Dovedete si představit, kolik by stát ušetřil? A kolik podnikatelů by mohlo normálně fungovat?
Pokud chcete v současné chvíli využívat služeb či jen jít do restaurace, tak Vám jistojistě postačí test z práce či čestné prohlášení, že jste si sama test udělala a jeho výsledek byl negativní. Navíc v průběhu jednoho měsíce máte možnost jít bezplatně 4x na antigenní a 2x na PCR test.