Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.05.2021 13:16:24 - Pavel.

Odborný dotaz, děkuji

Dobrý den, mohu se prosím zeptat (jelikož dle článků se této problematice, i po právní stránce, věnujete delší dobu) jakým způsobem lze nějakou ideologii označit jako nenávistnou (islám jakožto nikoliv náboženství, ale politický systém), a to takovým způsobem, aby byla poté nereflektována Ústavou ČR (právo na náboženskou svobodu) a byla přiřazena po boku např. fašismu mezi zakázané nenávistné ideologie. Vše, o co se totiž už cca 8-10 let jednotlivci, strany či hnutí snaží jsou drobky (tam zakážeme zahalování, tam zrušíme oddělené plavání, nepovolíme stavbu minaretů....), ale naprosto zbytečně, pokud by bylo toto náboženství prohlášeno za politický systém, resp. nenávistrnou ideologii (či jinak nazvané), byly by tyto drobky zbytečné, protože už sama podstata zákazu této ideologie by přece zakazovala jakýkoliv náznak těchto drobků.
Jaký by byl správný postup, jak zařadit islám mezi nenáv. ideologie - hlasovná většiny poslanců, nález Úst. soudu, změna ústavy, odsouh. sněmovnou i senátem?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.