JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.07.2021 12:23:56 - molotov

Necítíte se trapně?

Teď jsem četl článek, jak jste se dohadovali ve sněmovně po schválení stavebního zákona. Není vám trapně navážet se do mládí poslanců, zmínkou o tahání kačera? Pro vaši informaco, když já už vadělával a roztáčel kola socialismu, vy jste toho kačera tahal na provázku.Tím nic nezměníte na faktu, že jste opět šli na ruku ANO, i když už vás několikrát vyšplouchli. Titulů , které svědčí o vašem právním vzdělání, máte před jménem i za ním dost. Já nemám žádný, ale selský rozum mi říká, že co je psáno je dáno. Je-li v zákoně uvedeno, že obytnou místností je i ta bez oken, co chcete řešit vyhláškou? Děláte si z nás srandu? Ne, zase jste naletěli a proto se ptám. není vám to trapné? Jenom jste opět dokázali, že jste absolutně bez zásad a je to o to horší, že těsně před volbama, kdy se jedná o vaše bytí a nebytí ve sněmovně. Vykopali jste si vlastní politický hrob.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.07.2021 13:00:27 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,ano, v mnoha oblastech se pouze se selským rozumem dá celkem dobře vyjít, ale tu a tam je potřeba nějaký ten paragraf, zákon, nařízení, vyhlášku nebo normu použít. A právě proto co je v nich psáno. Dobře se to dá využít právě díky tomu právnímu vzdělání. Myslete si o tom co chcete, zde Vám však evidentně nepomůže ani váš selský rozum ani seniorský věk. Přeji vše dobré.