prof. MUDr. Věra Adámková, CSc.

  • BPP
  • Hlavní město Praha
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.07.2021 11:50:11 - Družice

Očkování bez registrace

Proč nezřídíte očkovacích míst, kde se nemusí lidé registrovat více? Ono není jen Praha, Brno a Ostrava. A proč to třeba nejde tímto způsobem i u praktiků? A nemyslíte, že by bylo také efektivní, kdyby do odlehlejších měst a vesnic jezdili nějaký mobilní očkovací tým a lidé by se bez registrace mohli nechat naočkovat? Není to lepší, než utrácet za nějaké mobily a další nesmysly?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.07.2021 19:11:19 - prof. MUDr. Věra Adámková, CSc.
 Zřizování očkovacích  center, kde  je  možné  očkovat bez předchozí registrace  se, dle mých poznatků, osvědčilo. V sobotu jsem sloužila v Očkovacím centru OC Chodov a zájem lidí byl velký, výborná  atmosféra. Mobilní  očkovací  týmy byly  připravovány ve spolupráci s  některými organizacemi a dále se bude jednat  podle zájmu o jejich služby. Očkování u praktických lékařů je dle jejich možností, každý praktický lékař, který je zapojen do očkování bude jistě chtít svým pacientům vyhovět, ale tam už je nutné  se  domluvit s příslušnou ordinací, protože zde  mohou být rozdílné možnosti a také  rozdílné  potřeby příslušného  regionu.