prof. MUDr. Věra Adámková, CSc.

  • BPP
  • Hlavní město Praha
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.07.2021 11:52:14 - Pietru

Očkování bez registrace?

Zdravím Vás paní profesorko,
všiml jsem si tohoto dotazu o neregistrovaném očkování a jaká je to pohoda v očkovacích centrech. Odborností jsem technik, strojař a stavař a jsem celý život zvyklý studovat a chápat podstatu problematiky. Sám se o podstatu zdraví zajímám mnoho let, od doby, co jsem se cítil velmi špatně a rozhodl jsem se pochopit mechanizmy fungování mého těla proto, abych mu mohl dát vše potřebné tak, abych se cítil zdráv a při síle. Zkoumal jsem jak fungují orgány, jaké procesy probíhají v buňkách, jak probíhá regenerace a metabolismus na buněčné úrovni atd. Seznámil jsem se se studiemi o možném přenosu nemocí a ze všeho to mi vyplývá, že jediným a určujícím faktorem pro plné zdraví je silný imunitní systém, podporovaný dobrou psychikou, přísunem potřebných vitamínů, které jsou důležité jako katalyzátory pro metabolismus potřebných minerálů, jejichž nedostatek je příčinou mnoha zdravotních problémů. Viz Kurděje atd..! Ttoto je dokázáno, ty Vaše injekce také?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.08.2021 20:10:35 - prof. MUDr. Věra Adámková, CSc.
 Děkuji  za Váš dotaz, očkování proti mnohým nemocem (bohužel, stále se  nedaří  vyvinout vakcíny, příkladně proti borelióze, které by byly použitelné i u lidí) je jasnou záchranou životů. Očkování zabránilo milionům úmrtí třeba  v případě spalniček, tuberkulózy a podobně). Vámi zmiňované  kurděje nejsou infekční přenosnou  nemocí, ale jedná  se  o nedostatek vitaminu C, který si lidské  tělo samo nedokáže vytvořit ( podobně jako primáti  a morče). Vitamin C je skutečně nesmírně důležitý pro náš organizmus, má antioxidační  efekt, podporuje imunitu, resorpci železa, urychluje odbourávání (detoxikaci) cizorodých látek, ovlivňuje beta oxidaci mastných kyselin a je součástí řady dalších biochemických pochodů  v lidském organizmu.  V současné  době se kurděje vyskytují celosvětově  již jenom regionálně velmi  omezeně .