Božena Sekaninová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.10.2012 9:14:41 - filip meciar

Úspěch ve volbách

Paní senátorko, gratuluji k úspěchu ve volbách. Co vy říkáte na váš úspěch a úspěch levice? Myslíte si, že za úspěchem levice stojí propad pravice?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.10.2012 23:58:45 - Božena Sekaninová
Občané vidí a plně si uvědomují, kam naši společnost přivedla stávající vláda „rozpočtové odpovědnosti“ se svou neakceptovatelnou politikou. Převážná část vládních kroků dopadá především na běžného občana. Úsporná opatření zhoršují jejich sociální postavení, nejistota a  nestabilita ohrožuje živnostníky, malé firmy a podnikatele. Zákony jsou nekoncepční, vzájemně neprovázané, vláda nevnímá připomínky odborníků ani protesty veřejnosti, atd., atd. Na jedné straně většina lidí žije v obavách co bude zítra, na druhé straně stejná vláda schvaluje mnohamiliónové výdaje jejichž smysluplnost může být označována přinejmenším jako diskutabilní. Lidé od nás očekávají, že vytvoříme a schválíme takové zákony, které vymezí pevný, bezpečný a stabilní rámec pro jejich běžný život, že stát bude plnit své základní funkce. Naše strana lidem takový program nabízí a proto byla ve volbách úspěšná.
A co se týká mého volebního výsledku? Nabízím jasnou, zřetelnou a srozumitelnou politiku. Jako senátorka spolupracuji s občany, odborníky, obcemi, neziskovým sektorem i výrobními firmami a získané poznatky přenáším do legislativního procesu - připomínkuji nové zákonné normy, snažím se uplatnit názory odborníků i eliminovat jejich případné negativní dopady. Znám každodenní starosti lidí a lidé znají mou práci.
Závěrem děkuji za gratulaci k výsledku voleb. 
Božena Sekaninová