Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.10.2012 13:15:21 - sarka b.

Přehlasování veta Senátu k církevním restitucím považuji za vlastiszradu

Měla bych na vás dva dotazy.
1, co říkáte na výsledky voleb, kdy nejen pravice, ale ani severočeši propadli?
2,váš názor na Madeleine Albrightovou , znám. Co ale říkáte na průběh šarvátky na akci, kdy v Praze podepisovala svou knihu, při jejíž příležitosti ji chtěli členové sdružení Přátelé Srbů na Kosovu vyjádřit svůj negativní postoj vůči její tehdejší balkánské politice?
Děkuji sarka b.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.11.2012 9:32:36 - Jaroslav Doubrava
Výsledky voleb se daly očekávat. Jsou výrazem veliké nespokojenosti s tím, jak tato vláda zbídačuje naši zemi a nás s ní. Omlouvám se, že odpovídám s takovým zpožděním, ale náhodou mi to umožňuje se vyjádřit i k přehlasování veta Senátu k církevním restitucím. Považuji to za čin, který by měl být hodnocen jako vlastizrada a tak i ohodnocen. Jsem zvědav, kde a v jakých postech se objeví „slavní“ buřiči z ODS. Přičtěte kroky ve zdravotnictví, šílené experimenty Kalouska s daněmi, rozkradenou a stále rozkrádanou republiku atd. a myslím, že k odpovědi dojdete i sama.
Pokud jde o Severočeši.cz nemyslím si, že propadli,jak uvádíte. Získali jsme o mandát více. Na Krajské scéně působíme jedno volební období a mám za to, že i přes naší blokaci, úspěšně. 
Ano, k Albrightové mám přesně takový vztah, jaký jsem zveřejnil a za názorem si stojím. Vůbec se členům Přátelé Srbů na Kosovu nedivím. Čemu se divím je, že nevolili podstatně razantnější způsob protestu. V Kosovu dnes mají Američané největší vojenskou základnu mimo své území. Myslíte, že je to normální? V době bombardování Jugoslávie jsem tam byl. Přijďte se podívat na videozáznam, který jsem tam udělal a ledasco pochopíte.
Přeji Vám příjemné dny. Jaroslav Doubrava