Mgr. Josef Nerušil

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.10.2021 16:15:07 - Arisa

Volby 2021 - dotaz

Dobrý den pane Nerušile, nevím, na koho se obrátit, ale vy máte moji důvěru, tak to zkusím u vás. Jsem rozhodnuta volit SPD. Líbí se mi vaše názory, vaše vystupování a také si vážím názorů a postojů pana Kobzy. Přeji si, abyste se alespoň vy dva z pražské kandidátky do Poslanecké sněmovny dostali (bohužel v Praze jsou ty volební výsledky vždy poněkud "specifické"). Pan Kobza je na kandidátce až na 4. místě, tak jsem chtěla jemu, ale i vám aby vás nepřeskočil, dát svůj preferenční hlas (zakroužkovat jméno na kandidátce). Bohužel jsem v tom informačním listu, který jsem dostala do schránky spolu s volebními lístky, žádnou zmínku o preferenčních hlasech nenašla. Tak si nejsem jistá, znamená to snad, že letos nemám možnost preferenční hlas nikomu dát?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.10.2021 0:45:45 - Mgr. Josef Nerušil
 Dobrý den, i letos máte možnost až čtyř preferenčních hlasů (kroužků) - kroužkujte podle Vašeho srdce, pan Kobza určitě není špatná volba, hodně si toho v parlamentu odpracoval. Rovněž děkuji, že zvažujete preferenční hlas pro mě :))
S pozdravem,
Josef Nerušil