JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.10.2021 11:32:22 - molotov

Volby 2021

Dne 22.08.2021 jste mi v odpovědi doporučil volit někoho jiného, než vás. Jak to vypadá, asi se tak rozhodlo více vašich podporovatelů. Nemyslíte si, že byste měl vy a vaši kolegové více naslouchat hlasu obyčejných lidí, kteří mají jinou optiku vnímání událostí, než vy, v poslaneckých lavicích. Nemyslíte si, že vy a např. váš kolega Dolejš, jste sklidili plody své práce, spíše svého smýšlení vyjádřeného ve vašich odpovědích?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.10.2021 16:09:40 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dekuji za názor. Víte, jsou politici, kteří na svých křeslech lpí a nechají se kdejakým blbem klidně i urážet. To jsou ti, kteří nají na této profesi ekonomickou závislost a nic jiného neumí. Jména si tam dodejte. Jsou jich desítky. Vedle nich jsou však i politici, kteří se nebojí říkat pravdu, která se ne každému musí líbit. Ti se nebudou nikdy hrbit a dělat líbivou politiku. Vy jste si vybral ty politické chameleóny. Ok, je to vaše volba a mně je to úplně jedno. Fńukat a nadávat v hospodě nebudu já, ale vy. Je to jen otázka času. Přeji hezký den.