Martin Herman, MPA

  • ANO 2011
  • Kolín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.11.2021 11:34:27 - Carl

Jak z toho ven?

Z jakého důvodu se o tom co píšete nepíše veřejně,neslyšíme to ve sdělovacích prostředcích? Proč nepodáte trestní oznámení,nebo to není trestné? Jsem rád, že jste nás s tím seznámil,ale Vy s tím můžete i něco udělat!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.11.2021 12:26:45 - Martin Herman, MPA
Dobrý den a díky za dotaz!K první části musím uvést, že se situace po volbách začala podstatně lepšit a média začínají upozorňovat na chyby u jiných stran a hnutí daleko více, než tomu bylo dřív. Cíl odstranit ANO z vlády byl splněn a já jsem opravdu rád, že se novináři, tedy zatím jen část, věnují i jiným tématům, než je Čapí hnízdo. To, co zde píši, najdete právě na PL, ale zmiňuje to i Seznam Zprávy, Novinky, Aktuálně, Lidovky...atd. Bylo to i v ČT, ačkoli ta razance, se kterou by se postupovalo, kdyby nešlo o člena STAN, ale ANO, tomu opravdu chybí.
Co se týká trestního oznámení, či žaloby, nejsem jejich příznivec a to mimo jiné proto, že jsem několika čelil právě ze strany STAN (a ze všech vyšel čistý). Myslím, že politici by měli bojovat jinak, než u soudů. Pokud někdo z veřejnosti usoudí, že z dostupných prostředků a informací plyne povinnost TO podat, ať to udělá, já touto cestou nepůjdu.
A máte pravdu, mohu s tím něco dělat a také dělám. Upozorňuji na to, reaguji do médií, hádám se s nimi na zastupitelstvech, kritizuji jejich jednání i práci. To je práce opozičního zastupitele, kterou se snažím dělat na kraji i v Kolíně.
Pevně doufám, že Vás moje odpověď nezklamala, i když jste možná čekal o něco více.Mějte se hezky a ať se Vám daří!Martin Herman