Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.07.2022 8:09:55 - Satir

Sdělte prosím s kým jste schopni jít při volbách do nějaké/program/ koalice

Úspěch ve volbách/ v politice/ m.j.předpokládá,najít spojence ve stranách, které mají v programu podobné cíle,záměry a metody řešení,jinými slovy k prosazení se u voličů nestačí mít " jenom" pravdu v pohledu jak by se věc mohla lépe řešit,nýbrž přímo čím,jakými změnami lze ukončit současný děsivý úpadek stavu společnosti, zatím ještě českého národa.Zkorumpovaná média jako ČT apod.Vám nepomohou.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

markikuc, vanpetr, Královna Kleopatra, HonzaD, HonzaD, Pamětník2, Bedrník, Ji.Ba., falcon16, Satir, ivanko, jehela, Kladeňačka1, Roman Vitas, Legenda, vklohad, Kritická, Žabiař, Jan Dušan, vizi, duchodec, Mariela56, jirka Plzeň, rimiks, plzeňačka, FeroRádio, Brich, polibte si, jasa, Milan Straňava

Odpověď

16.09.2022 14:35:02 - Ing. Kateřina Konečná
Dobrý den, protože máme na srdci zájmy občanů, tak se spolupráci se žádnou levicovou stranou či organizací nebráníme a sami ji iniciujeme. Jak ve volbách, tak při demonstracích. Mohli jste nás vidět po boku ostatních nespokojených demonstracích počátkem září, nepřehlédnutelní budeme i na těch dalších, které nás během protivládního horkého podzimu čekají.