Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.07.2022 15:58:48 - občanka ČR

Prezident

Koho byste příští rok rád viděl na Hradě? Vím, že koalice vybírá společného kandidáta, ale to nevylučuje, že byste nemohl mít vlastního favorita. Mě přijde, že je to zatím bída a nevěřím tomu, že má kolaice silnou osobnost-kdyby ano, už by jméno oznámila. Někdy ten, kdo moc váhá, nkonec přbere a ostrouhá, nemyslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.07.2022 11:30:36 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, 
děkuji za dotaz. Brzké oznámení kandidatury/vyjádření podpory nemusí být zárukou a dokonce ani nutnou podmínkou úspěchu. Vzhledem k tomu, že do voleb stále zbývá relativně dlouhá doba, se může ještě mnoho věcí změnit, a dává proto smysl s podporou vyčkávat. V rámci koalice Spolu máme ve hře tři lidi. Mezi nimi jsou jak ti, kteří kandidaturu oznámili, tak ti, co ji teprve zvažují. Mám za to, že konkrétní jméno bude oznámeno až po senátních volbách s ohledem na to, jaká bude v České republice nálada.S pozdravemTomáš Zdechovský