Mgr. Petr Gazdík

  • STAN
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.10.2022 17:58:46 - Družice

Vy nemáte strach, že lidem dojde trpěliost?

Sílí názor, že Vaše vláda podceňuje komunikaci s lidmi, názory, které se Vám nelíbí nebo nehodí označíte za dezinformace, ale nemyslíte, že když je tu podle vás tolik dezinformací, je to váš problém nebo lépe řečeno vina, že lidem vše neumíte dostatečně vysvětlit? Nebojíte se, že to opravdu skončí násilím, jak už nedávno varoval ministr Blažek? Co konkrétně děláte proto, aby tomu nebylo a nerostly preference stranám jako je třeba SPD?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Kritická, Andante, Loco, evenak, mamcaRBK, rybářík, jehela, hrdá vlastenka, Severočeši.cz, otakárek, dakram1, optimista70, Bubnik, Chuck, vizi, Jeef, eva41, pion, Bertina, Mec, Nordy, helena1937, mkram, Riana, Josef Říha, kobr, Dudánek, BABYSEK49, tomsik1, Pete22, mikinenecek, xdavx007, šumavak, Annamarie, poldark, muž v letech, Olouš, dzonfoster, caneli, Hagrid, furtkecal, hanák, strýc Artuš, Loupeznicek, jiri sohaj, outrata, Sobrik, diskut, 136N, Team, ostepar, betmen, Timea1, Evka007, Karel_ml, Ctibor52, Roman Nas, martinstanislav, Řavok, deep purple, drobeřek, Venda3

Odpověď

26.10.2022 11:18:42 - Mgr. Petr Gazdík
Ano, z mého pohledu by vláda mohla komunikovat obratněji - dělá spoustu věcí a je třeba to lidem říct. Boj s dezinformacemi je problém - demokracie předpokládá, že lidé si budou umět informace vyhodnocovat a nebudou věřit kdejakému blábolu.