Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.12.2022 14:18:32 - vkvkvkvk

Dotaz

Pane Babiši, chci se zaptat proč jste podpořil se svojí stranou ANO výcvik Ukrajinců na našem území? Nejdříve jste všude mluvil o tom, že naše vláda je vládou Ukajiny a že do ní sype peníze a že podporuje svým chováním válku. Výcvik bude stát miliardu a zároveň je to také podpora války. Byla jsem váš příznivec, ale tou podporou jste mě i moji rodinu zklamal.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Pafik, Kritická, Severočeši.cz, Kolibřík, Annamarie, jiří franěk, Zaklinac, mamcaRBK, Justic, PetV, Nezlomný, Medvěd 57, Borisvij, hana brulíková, Harley, pion, chodec, falcon16, aspirin, Tondaa, Daška, tatík, jitka22, mia přichystal, eva41, kobr, germz, seplík, Kapitán, klem99, Vladimír Sobotka, Karle, Majoránka, AlexLes, bříza, má vlast, Jan A.Vlček, ladso, Drakotluk, Mireill, outrata, Joklesfil, Chuck, MilenaD, Venda3, Eťa, jenek, MIJI, michal garty, Dudánek, alxisan, Majka01, Marcello z Nástrojárny, poky1, aannoo, Mirouš, Lampa, Návštěvník99, dzonfoster, Eduard Seibert, DeNou, Doktorrr, Razdědek, soudna1, betalog, amazonie, janamik, škorec, Čeněk Hrabal, Labe, jarecha, jaroslava Jará, Hříbeček, Jan Josef Štika, Miroslav Michalík, Cifernikus

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.