Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.06.2023 10:40:50 - íjáček

Opravdu budete spolupracovat s Trikolorou?

Co si od takové koalice slibujete? Myslíte, že společně získkáte víc hlasů? A i kdyby ano, k čemu vám to bude? Kde chcete vzít koaličního partnera? To je totiž problém váš i ANO. I kdybyste volby vyhráli, nemáte s kým vládnout, takže nemá ani smysl vás ani volit.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

zipo, Majoránka, Bedrník, Jirka 59, Žabiař, D, maak, Rebel Dandy, Robelix, callimero, L.C.Sulla, Pamětník2, Vesmir, franta czexit, Kritická, pion, Nezlomný, Toros, Já Poslední, gimeda1782, Bajajka, Pafik, Bohus 1, Stasko, tadytudy, Venda3, modelar

Odpověď

20.09.2023 10:24:10 - Radek Rozvoral
Dobrý den, ano s Trikolorou jsme podepsali Memorandum o spolupráci a to z důvodu spojování vlasteneckých a konzervativních sil, jelikož si uvědomujeme spoluodpovědnost za další směřování České republiky. Hnutí SPD chce mít vládní odpovědnost, na kterou jsme připraveni a naším nejbližším koaličním partnerem ze současných stran zastoupených v Poslanecké sněmovně je hnutí ANO.Hezký zbytek dne.