Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.06.2023 22:50:51 - Milyarda

Jaroslav

Dobrý den,pane Zdechovský rozumím Vaší předchozí odpovědi,ale mám dotaz na to,jestli když je nějaký "starý,ekonomicky prodělečný a chátrající neefektivní dům zanedbaný" a vedený dlouhodobě "špatnými hospodáři" lepší zbourat a místo něj postavit dům s perspektivou moderní,zabezpečující dlouhodobě budoucnost našim potomkům? Nabývám přesvědčení,že rozvoj budovat krácením valorizací,škrtit výdaje u zdravotnictví,dopravy ad.,nevidět cestu,kde vzít spoustu miliard na posílení ekonomiky je cestou do pekel.Každý dobrý hospodář ví,kde ty prachy odešly a jak je vzít ze státní moci zpět.Tyto peníze jsou u lidí,kteří byli zvoleni a vědomě je vyvedly (možná i ukradly) ze státního rozpočtu.Tito lidé,kterým byla svěřená důvěra,moc a hospodaření zneužily svého postavení buď ke svému prospěchu,nebo ve prospěch našich možných oligarchů.V tomto případě byli a možná i jsou někteří naši ministři tzv."bílé koně".Nemyslíte si to ? Není možné tedy je vzít zpět a viníkům provést konfiskaci a potrestat je ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.06.2023 10:26:45 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,sestavit státní rozpočet tak, aby byl co nejvyrovnanější, opravdu není jednoduché. Zvláště po tom, co je třeba snižovat výdaje vzniklé za minulé vlády a za situace, kdy navíc bylo důsledkem nestability kvůli ukrajinskému konfliktu třeba navýšit výdaje na pomoc lidem v Česku a naší ekonomice. Souhlasím jinak s tím, že pokud měly být peníze ze státního rozpočtu zneužity, je to třeba samozřejmě řešit a případní viníci nemohou vyváznout bez trestu.S pozdravem a přáním všeho dobréhoTomáš Zdechovský