Mgr. Jaroslav Bžoch

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.07.2023 18:50:11 - Libuše Jízdná

Audit na MZV

Pane poslanče, je to jedna z mála zpráv, která se objevila na stránkách Parlamentních listů. Naše mainstreamová média veřejnoprávní česká televize, kterou si platíme, mlčí. Kdyby toto se dělo za vaší vlády, slyšeli bychom to od rána do večera. Média hlídači demokracie jsou zticha a jdou na ruku této vládě. Můžete ale vy jako poslanci toto zvednout v Poslanecké sněmovně a žádat ministra Lipavského a premiéra o vysvětlení. Je to šílené, co se tady děje a vždy se to zamete pod koberec. Když bude někdo z kontrolních orgánů něco namítat, bude vyhozen, tak jako auditor pan Ćapek. Proboha, co se ještě musí stát, aby už lidé řekli, dost bylo této vlády. Pane poslanče postaráte se, aby tento výsledek auditu byl řádně zveřejněn a v případě pochybení došlo k výměně ministra. Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Kritická

Odpověď

14.11.2023 12:51:09 - Mgr. Jaroslav Bžoch
Dobrý den,já jsem se v této věci snažil tlačit na ministerstvo, ale to dalo na celý audit jakési embargo. Je mi jasné, že audit poukazuje i na tuto vládu a její netransparentnost. Stále se snažím najít cestu, jak audit zveřejnit, ale není to bohužel snadné. A souhlasím s Vámi, že média to očividně nezajímá. Bohužel.