Ing. Jozef Síkela

  • BPP
  • ministr průmyslu a obchodu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.12.2023 11:02:26 - Slánský I.

ceny energií

Můžete už konečně jasně říci, o kolik nejen příští rok, ale i do budoucna, porostou ceny energií. Vy totiž stále tvrdíte, že to bude maximálně v řádu jednotek procent, ale kdykoliv není spřízněn z vládou, a tím nemyslím jen opozici, ale třeba i odborníky, energetický úřad tvrdí, že to bude řádově o 10% procent. Pokud to tak bude, co uděláte? Někde jsem slyšel, že možná pomůžete firmám a průmyslu. Znamená to, že nám obyčejným lidem ne?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

kajans, tomsik1, Nelinka Zelinka, smer, falcon16, Jirinka41, Jirka Fimfárum, Pavelyar, Borůvka46, Pete22, Mirodiro, Vory, Kritická, Jirka Nový, Ogara, vanpetr, jofl, optimista70, Borisvij, marssa, Venda3, eva41, ExODS, ptata, Nordy, poky1, m.s., kody05, Radimec, přrdnosta, Pokuston, Marta Peclová, hrejsek, mikinenecek, Helle, stockl, Vida, jarrek, Hagrid, Dahlie, Jazykář, vydra, koukol, michal garty, Jiří Vodička, Eduard Seibert, Ultron, Pegaz, Rudl, Josef Hašek, ???????, Regio1, San dokan, pion, zírám, Zpat, Ergates, george48, Fanek, antigreen, Sokolik, miki423, DEN, PetrG, Bedrník, sindlhof, Vasa, akdara, silverA

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.