MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.11.2012 22:22:20 - Jiří Hráček

Nikoho za jeho názor nenapadám.

Proč napadáte lidi za jejich názor? To že je ODS horší, než KSČ je přece naprostá pravda! Stejně jako to, že vaše vláda je ta nejhorší od roku 1918 (snad jen protektorátní vláda byla horší ale ne o moc), to co vaši představitelé včetně vás vykládají o odborářích a jak je nechutně přirovnáváte k nacistům je doslova ubohé. To vy jste jako nacisti! Díky vaší vládě posiluje fašizace společnosti a stejně jako před rokem 1939 je vám jako těm co hájí zájmy buržoazie a zahraničního kapitálu milejší fašismus než vláda levice a to nemůžete popřít!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.11.2012 14:37:56 - MUDr. Přemysl Sobotka
 Mýlíte se! Já nikoho za jeho názor nenapadám. To děláte vy! Piosilování extrémních nálad není způsobeno vládou, ale obavou z budoucnosti v době krize. Právě názory jako je ten váš jsou toho důkazem. A chtěl bych vám vzkázat, že například v době komunistických vlád byste za své zveřejněné názory, které by byly v rozporu s oficiální ideologií, byl už zatčen. To si prosím uvědomte!